Vijf dagen klimmen in een schitterend gebied in de Franse Pyreneeën. De Ariëge is voor veel Nederlanders misschien bekend van de kajakafvaart of andere watersportactiviteiten. Er zijn echter ook enorm veel mogelijkheden om te klimmen. Van single pitch sportklimmen of boulderen tot multipitches van meer dan 800meter! Voor elk wat wils dus. 

We overnachten in een mooie gite waar elke ochtend het ontbijt klaar staat. Elke dag kiezen we op basis van het weer en de conditie van de groep een gebied uit en een aantal mooie routes. Na een dag genieten en een beetje afzien op de rots staat er `s avonds een dinner klaar. En kan er na afloop nog een biertje gedaan worden aan de bar of bij de haard. 

Behalve de heen en terugreis wordt alles verzorgd. Overnachting, eten en drinken, vervoer ter plaatse, topo`s, kaarten, tochtenplanning en eventueel klimmateriaal. Begeleiding door gecertificeerde Nederlandse kliminstructeurs. Het is mogelijk om mee heen en weer te rijden vanuit NL. 

Goed weer garantie!. Goed weer kunnen we natuurlijk niet garanderen, maar als het in de Pyreneeën slecht weer dreigt te worden wijken we uit naar andere oorden. Bijvoorbeeld de Verdon of de Calanques.  

 

 

Data: 21-26 oktober

Klimniveau: Klimvaardigheidsbewijs OV multipitch of vergelijkbare ervaring en 5c buiten kunnen voorklimmen is wel handig. 

Kosten: € 695,00 

inschrijven kan al per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.