Wij bieden skateclinic's en skatelessen aan op locatie, maar natuurlijk kunnen wij ook de locatie verzorgen. Kies voor onze originele benadering en deskundige begeleiding door een KNSB gediplomeerd skate instructeur. 

De afgelopen jaren hebben wij mensen van 6 tot 75 jaar veilig begeleid bij het skaten. Zowel voor beginners als gevorderden kunnen we een uitdagend programma aanbieden. 

Globaal hebben we drie verschillende aspecten die in de clinics aan bod kunnen komen. 

- Skatevaardigheid en veiligheid 
Aandacht voor basis van het skaten zoals houding, remtechnieken en verkeersdeelname. Uiteraard verpakt in uitdagende oefenvormen. 
- Fun 
Streethockey, springen, miniramp etc. 
- Speed
Behendigheid, snelheid en techniek, wedstrijdvormen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor één van deze aspecten.

Onze clinic prijzen zijn altijd inclusief skates en bescherming voor alle deelnemers.

Voor scholen

Deze clinic staan veiligheid en plezier centraal. In ruim een uur worden de meeste remtechnieken spelenderwijs aangeleerd. De inhoud wordt altijd aangepast aan het niveau van de leerlingen. Zodat elke groep maximale leerwinst en plezier beleeft.   

Maximaal: 30 personen

Begeleiding: Afhankelijk van het aantal deelnemers 1 of 2 instructeurs.

Kosten met 1 instructeur: € 145 exl. btw en reiskosten 

Zelan Outdoor geeft interessante kortingen bij afname van meerdere clinics!

Klik hier voor een filmpje.

Voor bedrijven

Begeleide toertocht of workshop basistechnieken een originele invulling voor uw bedrijfsuitje. 

Maximaal: 20 personen 

Begeleiding: 1 of 2 instructeurs

Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijblijvend een offerte aan.

Skatelessen

Beginnerscursus, privéles of opfriscursus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw wensen door. Wij stellen dan een groep samen van gelijk niveau en plannen een tijdstip en plaats voor de cursus.

Kosten:

Les: € 15 per les met minimale deelname van vier personen, vier lessen voor € 50

privéles: € 45 per uur

Materiaal

Zelan Outdoor heeft de complete uitruisting van het top skate merk Fila!
Zelan Outdoor werkt altijd met de beste materialen. Bij de skate lessen maken we gebruik van Fila skates en beschermmateriaal. De skates zijn traploos in maat verstelbaar waardoor iedereen altijd met passende skates aan de lessen deelneemt. Beschermmateriaal hebben we in vele maten hierdoor is er voor ieder een passende beschermset wat garant staat voor optimale bescherming. Ook de nieuwe Fila helmen zijn traploos in maat verstelbaar waardoor deze altijd goed aansluit op het hoofd en zo optimale bescherming biedt.