Nieuw bij Zelan evenementen; raften, raften kan zowel in de noordzee branding als de vele wildwater rivieren die Europa rijk is. Raften kan met de juiste uitrusting het gehele jaar door gedaan worden.

Noordzee branding raften

Na kennismaken onder het genot van een bak koffie, is het tijd om, om te kleden, nadat iedereen in het neopreen is verpakt gaan we naar het strand. Hier volgen de helmen en zwemvesten en de instructie.

Wanneer alles duidelijk is krijgt iedereen een peddel en wordt het raft door de groep het water ingedragen. Onder orders van de instructeur gaat de groep de branding door om daar een mooie golf uit te kiezen om daar op terug richting strand te surfen.

Wanneer er vele golven bedwongen zijn en iedereen de armen begint te voelen is het tijd om terug te gaan, een lekkere douche te nemen en onder het genot van een hapje en een drankje nog eens lekker terug te kijken op deze fantastische activiteit.

Raften is een echte teambuildingsactiviteit, met veel spektakel. Het door de branding varen en de juiste golf pakken geeft keer op keer een enorme kik!

Als uitvals basis maken wij gebruik van het Noordzee strand te Westkapelle, maar is het voor u aantrekkelijker om op een andere locatie te raften, dan is dat na overleg ook mogelijk.

Duur: 3 uur

Minimaal deelname 6 personen

Kosten: € 60,00 p.p.

Rivier Raften

Europa kent vele mooie wild water rivieren, raften is dan ook bijna overal mogelijk. Bent u opzoek naar een betrekkelijke rustige groepsactiviteit of juist het ruigere werk. Raften versterkt altijd de teamgeest enorm!

Zelan biedt raften aan door heel Europa, raften is ook altijd mogelijk als onderdeel van een groter dag of week programma.
Een overnachting en vervoer naar de gewenste locatie behoord ook tot de mogelijkheden.

Informeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.