Klimmen is een van de specialismen van Zelan outdoor. Met een grote groep kennis maken met de rotsen, of individueel gegidst worden over mooie en avontuurlijke routes. Het is allemaal mogelijk. U wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs (SKI3) en ervaren assistenten. Kijk hier voor ons cursus aanbod.

Rotsklimmen in de Ardennnen

De ultieme beleving van het klimmen is natuurlijk op de rotsen.
Voor groepen vanaf 10 personen bieden we rotsklimmen aan op één van de vele rotsmassieven in de Belgische Ardennen. Dit is mogelijk vanaf € 20,00 pp. 

Voor een wat langere activiteit is klimmen goed te combineren met bijvoorbeeld abseilen en of tokkelen.

Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijblijvend een offerte aan voor uw groep.

Boom of pilaarklimmen 

Met deze handige klimgrepen wordt iedere boom en pilaar beklimbaar. 

Iedere levende boom met een doorsnee vanaf 25 cm is geschikt voor deze activiteit. Afhankelijk van de betreffende boom is het mogelijk om een klimwand tot 12 meter te faciliteren. Uiteraard word de klimmer met de top rope techniek beveiligd.

De mobiele klimgrepen zijn ook prima te combineren met een tokkel of een boomparcours.

Maatwerk

Avontuurlijke dag in de rotsen. Wat u kunt verwachten? Mooie multipitch routes, onbekende rotsen met interessante aanloop, spectaculaire abseils, kortom, klimmen tot u moe bent of het donker wordt. Kosten € 150,00 voor maximaal 2 personen.

Initiatie rotsklimmen. Maak kennis met het klimmen in de rots en proef alvast aan het voorklimmen. 4-5 personen, prijs op aanvraag.  

Pilaar of boom klimmen kan al vanaf € 5,- pp afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid deelnemers.