Wij bieden kajakken aan op de Oosterschelde, het Veerse Meer, de Ourthe en de Lesse. Ook kunnen we u, na overleg kajakken op een door u gewenste locatie aanbieden. Wij werken alleen met Sit on Top Rotomod kajaks. Deze dubbelwandige Kajaks blijven ook wanneer ze vol water staan drijven, bekijk hier onze Kajaks. Alle prijzen zijn inclusief BTW en het gebruik van zwemvesten en waterdichte bagage tonnen.

Kajakken op de Oosterschelde

Ontspannen kajaktocht op de oosterschelde met begeleiding.

Tweepersoons kajak (er kan eventueel een derde (kind) in het midden)

Duur: 3 uur

Minimaal deelname 6 personen

Kosten: € 15,00 p.p.

Kajakken op het Veerse Meer

Met een kajak ontspannen de mooie natuur van het Veerse Meer en het daarbij behorende krekengebied ontdekken of met een groep een gezellige dag op en aan het Veerse Meer recreëren. Met onze kajaks wordt je dag altijd een succes. Reserveer u één of twee persoonskajak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kajakken in de Belgische Ardennen

Met een groep kajakvaren op de Ourthe of Lesse in de Belgische Ardennen eventueel in combinatie met andere activiteiten en desgewenst met vervoer. Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de voorwaarden en mogelijkheden.
 
Kosten: € 20,00 p.p.*

*Bij enkel kajakken zonder vervoer en een minimaal deelname van 12 personen.