Boogschieten is een leuke activiteit geschikt voor jong en oud. Een boogschietprogramma duurt gemiddeld 1 á 2 uur. Het programma begint over het algemeen met het aanleren van de techniek en eindigt met een competitie vorm of vrij schieten. Handboogschieten is een wat rustiger onderdeel en kan daardoor prima gebruikt worden als rustpunt in een inspannend programma. Wij kunnen onze handboogbaan ook op locatie aanbieden.

Geschikt voor kinderen vanaf tien jaar. Wij beschikken over bogen met verschillende afmetingen en treksterktes, daardoor kan iedereen met de juiste boog schieten. Tijdens de clinic wordt er zo nodig eerst de boogtechniek uitgelegd, hierna is het tijd voor oefenen en als afsluiter zijn er vele soorten spelletjes of wedstrijd vormen mogelijk.

Wij kunnen op elke gewenste locatie onze boogschietbaan opzetten. Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijblijvend naar een offerte.

 

Archery tag

 

Ook wel bekend onder de naam Archery battle is een leuke variatie op paintball en het is niet vervuilend. Met een masker op ga je elkaar te lijf met pijl met stompe punt en boog. Wij hebben geen eigen terrein maar wel de materialen om dit aan te bieden. Op afgesloten terreinen een grote sporthal of paardenbak is dit prima aan te bieden.