Spectaculaire start van uw evenement of een originele opening van een nieuw gebouw of locatie? Een abseil of tokkel op uw locatie zijn gegarandeerd een succes. Zelan Outdoor verzorgt tokkelbanen en abseils op locatie. Dit kan van een gebouw zijn vanuit een hoge boom, vanaf een kraan of in een grote sporthal.

Hoe gaat dat in zijn werk? Na het eerste contact zal Zelan altijd een bezichtiging van de locatie komen doen. Op basis van deze bezichtiging wordt een risicoanalyse gemaakt en een plan van aanpak geschreven. Deze is ook ter inzage voor de opdracht gever, vaak is dit noodzakelijk om de verzekering of beheerder te overtuigen.

Tokkel wordt ook wel geschreven als Toggle en is ook bekend onder de namen Zipline of Zip wire. Onze zuiderburen hebben het meestal over een 'deathride'

Kosten zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk hierbij aan: Hoogte, duur, aantal deelnemers, aantal opstellingen, beschikbaarheid van ankerpunten, afstand etc. Abseil op locatie is mogelijk vanaf € 500,00 Tokkel op locatie vanaf € 650,00.

 

Een paar voorbeelden van door Zelan gerealiseerde tokkelbanen op locatie.